ΟΧΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ

ΟΧΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ

Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου 2014

Δημοσκόπηση - βόμβα στην εφημερίδα «Ακρόπολη»: Κλειδώνει την 2η θέση η Χρυσή ΑυγήΤρόμος στο Μαξίμου μετά το ηχητικό ντοκουμέντο που εκτόξευσε τον Λαϊκό Σύνδεσμο - Χρυσή Αυγή δημοσκοπικά.
Νέα δημοσκόπηση - βόμβα δημοσιεύει η «Ακρόπολη της Κυριακής», η οποία τινάζει το σάπιο πολιτικό σύστημα στον αέρα! Πλέον η δεύτερη θέση για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν αποτελεί κρυφό ή φανερό στόχο, αλλά ΠΑΓΙΩΝΕΤΑΙ, αφού η δεύτερη διαδοχική κρυφή δημοσκόπηση δείχνει τη νέα τροπή που παίρνουν οι πολιτικές ισορροπίες στον τόπο μας.
Η νέα δημοσκόπηση φωτιά προέρχεται από την ίδια δυτική πρεσβεία στην Αθήνα, η οποία είχε διενεργήσει πάλι και είχαμε παρουσιάσει αποκλειστικά στην Ακρόπολη της Κυριακής στης 23 Νοεμβρίου. Λίγες μέρες αργότερα η ηλεκτρονική εφημερίδα Ζοugla.gr, πάντως όχι Χρυσαυγίτη Μάκη Τριανταφιλόπουλου, μας επιβεβαίωσε πλήρως. Και τότε η Χρυσή Αυγή βρισκόταν στη Δεύτερη θέση όπως και τώρα. Η νέα δημοσκόπηση δείχνει την παγίωση της στη δεύτερη θέση και το σταθερό άνοιγμα της ψαλίδας από την Τρίτη πλέον «ψευτοδεξιά παράγκα» του Αντωνάκη.
Η δημοσκόπηση διενεργήθηκε μετά τις ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ Κασιδιάρη στη Βουλή, για 48 ώρες, Παρασκευή και Σάββατο σε τηλεφωνικό δείγμα 1.900 ατόμων.
Επί του προκειμένου η δεύτερη μυστική Πανελλαδική δημοσκόπηση που διενήργησε πρεσβεία στην Αθήνα, που ανήκει στο «δυτικό» μπλοκ σε πολύ υψηλό δείγμα (1.900 ατόμων) τα κόμματα καταλαμβάνουν τα παρακάτω ποσοστά σε πρόθεση ψήφου:
ΣΥΡΙΖΑ 26,7%
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ  19,6%
ΝΔ 17,9%
ΠΑΣΟΚ 5,7%
ΠΟΤΑΜΙ 5,4%
ΚΚΕ 5,1%
ΑΝΕΛ 3%
ΛΑΟΣ  0,7%
ΔΗΜΑΡ 0.7%
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ 0.7%
ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ 0,7%
ΕΠΑΜ 0.6%
ΑΛΛΟ 3,9%
ΛΕΥΚΟ/ΑΚΥΡΟ 2,1%
ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΙ 6,2%
ΔΓ/ΔΑ   1%
Οι πιθανές έδρες που θα καταλάβουν τα κόμματα που μπαίνουν στην Βουλή έχουν ως εξής:
ΣΥΡΙΖΑ: 137, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: 56, ΝΔ: 51, ΠΑΣΟΚ: 20, ΠΟΤΑΜΙ: 19 και ΚΚΕ: 17
Σε σχέση με την προηγούμενη δημοσκόπηση καταγράφεται μικρή πτώση του ΣΥΡΙΖΑ, άνοδος της Χρυσής Αυγής και πτώση της ΝΔ. Οι υπόλοιποι κυμαίνονται περίπου στα ίδια ποσοστά, με τα μικρότερα κόμματα να δέχονται τις γνωστές πιέσεις, όσο μπαίνουμε στην προεκλογική περίοδο.
Πλέον είναι δεδομένο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται πολύ μακριά από την αυτοδυναμία, αφού τα ποσοστά του βρίσκονται σταθερά κάτω του 30% με πτωτικές τάσεις. Η μνημονιακή μετάλλαξη του Αλεξάκη και ο εναγκαλισμός του με το μνημονιακό μπλοκ έχουν γυρίσει και την δική του κλεψύδρα ανάποδα. Μάλιστα αυτός την έπαθε τη ζημιά, πριν ΚΑΝ αναλάβει πρωθυπουργός…
Η ραγδαία άνοδος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ παρά τον λυσσαλέο ΠΟΛΕΜΟ όλου του «αντισυνταγματικού τόξου» απέναντι της, είναι εντυπωσιακή. Το φοβερό στην περίπτωση της, το οποίο αναλύει διεξοδικά ο δημοσκόπος είναι πως η ΔΥΝΑΜΗ της είναι ΠΑΚΤΩΜΕΝΗ και ΟΜΟΙΟΓΕΝΗΣ.
Δηλαδή την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν την ψηφίζουν απογοητευμένοι πρώην Πασόκοι ή Νεοδημοκράτες. Την ψηφίζουν άνθρωποι νοικοκυραίοι, που πιστεύουν στο τρίπτυχο πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια. Ένα τρίπτυχο το οποίο η «συμμορία της μεταπολίτευσης», ενοχοποίησε περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Όπως καταγράφει χαρακτηριστικά στην υποσημείωση του, το μεγάλο στέλεχος της πρεσβείας που διενήργησε τη δημοσκόπηση, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι εδώ για να μείνει.
Η παράγκα της Συγγρού του Αντωνάκη ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ συθέμελα, καταγράφοντας αρνητική γνώμη χειρότερη κι απ’ αυτή του ΠΑΣΟΚ!!! Υπολογίζεται μάλιστα πως μέχρι τις εκλογές, ενδεχομένως να φτάσει και σε ΜΟΝΟΨΗΦΙΑ ποσοστά, αφού η πίεση που της δημιουργεί η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι άνευ προηγουμένου. Μάλιστα το υψηλό στέλεχος της Πρεσβείας σημείωσε χαρακτηριστικά. «Το ρεύμα ψηφοφόρων από τη ΝΔ στη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, είναι απείρως πιο ισχυρό από εκείνο του 2012, όταν η ψηφοφόροι έφευγαν κατά χιλιάδες από το ΠΑΣΟΚ προς τον ΣΥΡΙΖΑ.
Το ΠΑΣΟΚ από την άλλη έχει κι αυτό πτωτική τάση και αν συνυπολογίσουμε πως ο Γιωργάκης ο Παπανδρέου ετοιμάζεται να φτιάξει κόμμα, το πιο λογικό είναι να τους συμπαρασύρει όλους και να μείνουν εκτός Βουλής και Βαγγελάκης και Γιωργάκης και.. Ποταμάκης, αφού θα μοιραστούν την ίδια τρύπια δεξαμενή.
Το ΚΚΕ, παραμένει στο «περήφανο» γι’ αυτό 5%.
Ακολούθως οι «ΑΝΕΛ» του Καμμένου δεν μπαίνουν στην Βουλή, παρά το οριακό 3%, αφού οι πιέσεις που θα τους ασκηθούν τις τελευταίες ημέρες των εκλογών, τότε που το κλίμα πολώνεται υπέρ των μεγάλων κομμάτων και εις βάρος των μικρών, θα τους βγάλουν έξω, έστω και οριακά.
ΛΑΟΣ και ΔΗΜΑΡ, δηλαδή τα αποκόμματα του κυρ Φώτη και του Καρατζαφέρη ΚΑΤΑΒΑΡΑΘΡΩΝΟΝΤΑΙ αφού βρίσκονται ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ, κάτω του 1%!!!
Η εικόνα μιλά από μόνη της και τα σχόλια περιττεύουν. 

Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου 2014

ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Ηχηρή παρέμβαση γυναίκας στην ομιλία του Τσίπρα: “Είναι γεμάτο κλέφτες εδώ μέσα!”Ηχηρή παρέμβαση γυναίκας στην ομιλία του Τσίπρα: “Είναι γεμάτο κλέφτες εδώ μέσα!”
Πάνω στην ώρα που ο Τσίπρας έκανε την... περισπούδαστη οικονομική ανάλυσή του περί των οικονομικών δρωμένων, τεχνηέντως βαθαίνοντας αλά... Ανδρέα Παπανδρέου την φωνή του, υπήρξε μία διακοπή από μία γυναίκα, η οποία είπε το προφανές: Κλέφτες τα φάγανε τα λεφτά! Αμέσως μετά η εν λόγω κυρία έσπευσε να συμπληρώσει, αφήνοντας άφωνο τον Τσίπρα και τους ακροατές του ότι «και εδώ μέσα γεμάτο είναι», εννοώντας μάλλον ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει γεμίσει κλέφτες.
Δείτε το βίντεο:
Ποιον ή ποιους άραγε να εννοούσε η κυρία;
  1. Σίγουρα όχι τον Σταθάκη, αφού η Βουλή των Ελλήνων τον αθώωσε για την υπόθεση εκατοντάδων εκατομμυρίων στο Πανεπιστήμιο Κρήτης.
  2. Ούτε προφανώς την Μαρία Διακάκη, για τις τέσσερις δικογραφίες που αφορούσαν ακάλυπτες επιταγές, αφού και πάλι η Βουλή των Ελλήνων, αθώωσε την Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.
  3. Αδιανόητο να εννοείται ο κ. Δραγασάκης, ο οποίος ήταν στην οικουμενική που έκανε το σκάνδαλο με την Siemens, αφού το όποιο αδίκημα έχει πλέον παραγραφεί.
  4. Ούτε ο κ. Φωτόπουλος μπορεί να εννοείται, αφού παρότι έχει αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους για τα δρώμενα κατά τη διάρκεια της θητείας του στο τιμόνι της ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ, δεν υπάρχει τελεσίδικη απόδειξη ενοχής του.
Προφανώς ειρωνευόμαστε την κατάντια και την πασοκοποίηση του ΣΥΡΙΖΑ, όμως θα είχε ενδιαφέρον να δούμε ποιους εννοούσε η εν λόγω κυρία, αφού όπως λέει τους ξέρει «έναν – έναν».
Οι προαναφερθείσες «αθωώσεις» των συριζαίων είχαν ως αντάλλαγμα τις αντίστοιχες «αθωώσεις» νεοδημοκρατών, όπως του Μιχελάκη. Μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί πραγματικά να καθαρίσει τον τόπο από τους κλέφτες και τα λαμόγια.

Τ.Ο ΧανίωνΔιανομή εφημερίδων της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και ενημερωτικών φυλλαδίων, πραγματοποίησαν Συναγωνιστές της Τ.Ο Χανίων μέσα στην πόλη. Παράλληλα, στο κατάμεστο γραφείο της Τ.Ο Χανίων, πραγματοποιήθηκε ομιλία του Σταύρου Καρεφυλλάκη σχετικά με τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις. 

Παρασκευή, 12 Δεκεμβρίου 2014

Η ΘΛΙΒΕΡΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΩΝ ΜΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝ


-Με αφορμή την απεργία πείνας του Ν. Ρωμανού και την άμεση τροπολογία της παραπαίουσας Κυβέρνησης! Η υποκρισία στο μεγαλείο της!

Από τον Ηλία Ν. Ηλιακόπουλο, Δρ. Νομικής, Δικηγόρο.
----------------------------------------------------------------------------------------
Στις 10-12-2014 στην Βουλή ένα από τα κυρίαρχα θέματα της ημερήσιας διάταξης ήταν να περάσει η κυβέρνηση με διαδικασία εξπρές τροπολογία, επιτρέποντας ακόμη και σε βαρυποινίτες να παίρνουν εκπαιδευτικές άδειες (!) για να σπουδάζουν εκτός φυλακών.
Ο Νίκος Ρωμανός έχει βαρύ ποινικό παρελθόν. Δυο ληστείες στο Βελβεντό Κοζάνης με 16 χρόνια κάθειρξης αλλά και 3 υποδικίες με εντάλματα προσωρινής κράτησης από τον αρμόδιο Εφέτη ανακριτή.
Το δικαίωμα στην μόρφωση δεν το στερείται ποτέ κανείς. Το προβλέπει το Σύνταγμα μας με την θεμελιώδη διάταξη του άρθρου 16 παρ 2 που εγκαθιδρύει αντίστοιχα υποχρέωση της πολιτείας. Παράλληλα όμως κανείς δεν μπορεί να ισοπεδώσει την υποχρέωση της πολιτείας για την διαφύλαξη της δημόσιας τάξης και ασφάλειας. Πολύ περισσότερο δεν μπορεί κανείς να ισοπεδώσει την απονεμητική λειτουργία της δικαιοσύνης με το σύστημα επιβολής ποινής για κολασμό και σωφρονισμό των ποινικών παραβατών.
Ο Νίκος Ρωμανός πέτυχε πρόσφατα σε σχολή των ΤΕΙ γι’ αυτό και ζήτησε μεταγωγή του από τις φυλακές Αυλώνα στον Κορυδαλλό, η οποία και έγινε δεκτή. Ξεκίνησε όμως μετά απεργία πείνας με αίτημα να του δοθεί εκπαιδευτική άδεια από το αρμόδιο συμβούλιο φυλακών, αν και από την πρώτη στιγμή που πέτυχε στην σχολή του ήξερε(!)πως ήταν πολύ δύσκολο να πάρει τέτοια άδεια!
Τα ΜΜΕ έπαιξαν πάλι τον ρόλο τους. Διόγκωσαν το πρόβλημα υπέρ του «κατατρεγμένου και αδικημένου» Ρωμανού. Δεν έμεινε όμως μόνον εκεί το πράγμα. Άρχισαν οι εκδηλώσεις συμπαράστασης με φωτιές και βόμβες μολότοφ, σπασίματα μαγαζιών και ανατροπές αυτοκινήτων, σε κεντρικά σημεία της Αθήνας αλλά και σ’ άλλες πόλεις. Ο εφιάλτης ενός νέου «Γρηγορόπουλου» - βλέπετε ήταν και φίλος του- αλλά και οι εκτοξευόμενες απειλές από θεριακλήδες φίλους του, πως αν πάθει τίποτα ο Ρωμανός θα φάνε το λαρύγγι (!) του υπουργού Δικαιοσύνης, στοίχειωσε την κυβέρνηση, η οποία έντρομη με διαδικασίες EXPRESS που θα τις ζήλευε οποιαδήποτε άλλη Ευρωπαϊκή χώρα έφερε τροπολογία για να δημιουργηθεί το νομικό πλαίσιο ΓΙΑ να λάβει εκπαιδευτική άδεια ο Ρωμανός. Αλλιώς όπως σιγοψιθυριζόταν θα έκαιγαν την Αθήνα οι αναρχικοί!
Οι λύσεις για κρατούμενους με δικαίωμα στην μάθηση είναι δυο. Οι κρατούμενοι να μπορούν να παρακολουθούν εξ αποστάσεως τα μαθήματα και τα εργαστήρια τους. Για να γίνει κάτι τέτοιο αρκεί κοινή υπουργική απόφαση των υπουργών Δικαιοσύνης και Παιδείας και αξιοποίηση προγραμμάτων που ήδη εφαρμόζονται στα Ελληνικά Πανεπιστήμια με δυνατότητες παρακολούθησης σε παιδιά με διάφορες αδυναμίες.
Η κυβέρνηση όμως έντρομη δεν ακολούθησε αυτόν τον τρόπο αν και μπορούσε. Υπέκυψε και πέρασε τροπολογία καθιερώνοντας το σύστημα του γεωεντοπισμού (το επονομαζόμενο βραχιολάκι) Το Νομοσχέδιο ψηφίστηκε. Οι σκηνές που διαδραματίστηκαν μέσα στην βουλή με την ιλαρότητα και την ευφορία πολλών βουλευτών  «δημοκρατικής κοπής» ιδιαίτερα μετά την ψήφιση της τροπολογίας δημιούργησαν συναισθήματα θλίψης και οργής συνάμα, αφού η υποκρισία κτύπησε κόκκινο!
Γιατί η συγκεκριμένη τροπολογία είναι προϊόν εκβιασμού. Αν η θλιβερή αυτή κυβέρνηση ήθελε να φροντίσει την ουσιαστική εκπαίδευση των κρατουμένων ας το έκανε σε ουδέτερο πολιτικά χρόνο. Το κράτος δεν μπορεί να φοβάται τους αναρχικούς! Αλλιώς δεν είναι κράτος κι ας κρεμάσει τα σώβρακα του στα μανταλάκια!  Η υποχώρηση στον αντίπαλο που αμφισβητεί την δύναμη σου υπό το καθεστώς απειλής, απλώς αναβάλλει τα γεγονότα που θα γίνουν χειρότερα! (Έτσι τοποθετείται ο Περικλής στον Θουκυδίδη)
Όμως η ρύθμιση πέραν τούτου είναι και παράνομη γιατί είναι φωτογραφική!
Δεν ξέρει ο υπουργός δικαιοσύνης ως έγκριτος νομικός και παλαιός λειτουργός της Θέμιδας, ότι οι νόμοι πρέπει να αναφέρονται σε αόριστο και άγνωστο αριθμό ανθρώπων και όχι σε συγκεκριμένους Ρωμανούς;! Και να ισχυριστούν οι δημοκράτες «κακής κοπής» το αντίθετο, τότε γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ διαπραγματευόταν πρωτοστατούσης της βουλευτού Κωνσταντοπούλου, την αλλαγή διατύπωσης της διάταξης για να είναι αρεστή η μορφή στον Ρωμανό, για να την δεχτεί και να λήξει η απεργία πείνας;!
Η διάταξη αυτή δυστυχώς γι’ αυτούς που υποτιμούν την νοημοσύνη μας ψηφίστηκε για ένα πρόσωπο!
Όμως και να μου το θυμηθείτε, ανοίγει έτσι ο ασκός του Αιόλου! Πως; Όταν κι άλλες πληττόμενες στα έννομα αγαθά τους κοινωνικές ομάδες (περιουσιακά- με κατεδάφιση αυθαιρέτων- οικονομικοί οφειλέτες) αρχίσουν κι αυτές απεργία πείνας για να πετύχουν αλλαγή του Νόμου που τους αφορά!
Θα πει όχι σ’ αυτές τις περιπτώσεις το κράτος; Γιατί δεν θα τους υποστηρίζουν οι αντιεξουσιαστές και οι τρομοκράτες; Γιατί δεν θα καίνε λεωφορεία και γιατί δεν θα βάζουν βόμβες; Θα τους αφήσει λοιπόν όλους τους μεταγενέστερους να πεθάνουν κάνοντας απεργία πείνας; Δεν θα μετράει στην περίπτωση τους η ανθρώπινη ζωή;
Δυστυχώς όμως όλοι αυτοί οι πολιτικάντηδες που συναπαρτίζουν την κυβέρνηση και μεγάλο μέρος της βουλής δεν έθεσαν ποτέ το ερώτημα. Που αποσκοπεί ο Ρωμανός και τι επιδιώκει; Να σπουδάσει άραγε να βελτιώσει την ζωή του με σκοπό την επανένταξη του στην κοινωνία;
Ή μήπως τα κάνει για να καταστεί σύμβολο των αναρχικών; Κι αυτό γιατί ο ίδιος δήλωσε πως «τα πανεπιστήμια δεν τον ενδιαφέρουν διότι είναι μέσα καταστολής του κράτους και αυτά». Ούτε μια λέξη δεν  είπε για τις σπουδές του μετά την ευνοϊκή γι’ αυτόν εξέλιξη! 
Το πιο θλιβερό όμως είναι να πιστεύει κανείς και περισσότερο όλα αυτά τα αξιοθρήνητα όργανα κυβέρνησης και μερίδα βουλευτών, πως όταν θα πάρει άδεια ο Ρωμανός και θα βγάλει το βραχιολάκι μέσα στα ΤΕΙ, δεν θα τολμήσει καν να μπει η αστυνομία στα εκπαιδευτικά φυτώρια αναρχία για να τον συλλάβει, όταν διαπιστώσει πως το βραχιολάκι έχει κάνει περίπατο και εκείνος ελεύθερος θα οργανώνει νέες ληστείες και τρομοκρατικές ενέργειες!
Η υπόθεση Ρωμανού αναδεικνύει ακόμη ένα μείζον πρόβλημα. Την ασυδοσία της αριστεράς και της απίστευτης υποχωρητικότητας της υποτιθέμενες κεντροδεξιάς συγκυβέρνησης.
Τρέμουν και δειλιάζουν αυτοί που ενσαρκώνουν το κράτος! Μόνον με την ιδέα πως οι «αριστερίστικες» αναρχικές δυνάμεις θα τα κάνουν μπάχαλο και θα κάψουν τα πάντα!
Για ρωτήστε αξιοθρήνητοι της συγκυβέρνησης καθώς και βουλευτές του Σύριζα, που θα τιμωρηθείτε και σεις προσεχώς στις εκλογές (!), τι λέει η σιωπηρή κοινωνία για το κατάντημα της χώρας με την υπόθεση αυτή; Για διαβάστε θλιβεροί νάνοι της Δημοκρατίας τι σας σούρνει η Χριστίνα Σιδέρη στέλεχος της ΝΔ και υποψήφια βουλευτής στην Α’ Αθηνών στο διαδίκτυο (Defencenet.gr 11-12-2014)
   Λέει μεταξύ άλλων χαρακτηριστικά «Ντροπή Σας που υποκύψατε στον εκβιασμό του ΣΥΡΙΖΑ και τον αναρχοτρομοκράτη. Ντροπή Σας που μας ξεφτιλίσατε. Προκαλέσατε το δημόσιο αίσθημα και θα τιμωρηθείτε γιατί επιβραβεύσατε για άλλη μια φορά την διαφθορά , τους εκβιασμούς και τις τακτικές των ξεφτιλισμένων του ΣΥΡΙΖΑ.
Από δω και στο εξής θέτω ως σκοπό ζωής να ξεσηκώνω τους γονείς όλων των παιδιών που φοιτούν στο ΤΕΙ  για να αντιδράσουν και να προστατεύσουν τις ζωές των παιδιών τους από τους τρομοκράτες τους οποίους αφήνετε ελεύθερους. Αυτή την νίκη των τρομοκρατών, των αναρχικών, των παρακρατικών και των παντός είδους εγκλημάτων, ενάντια σε όλους εμάς που επιλέξαμε να είμαστε νόμιμοι»
Ρωτώ εγώ τον υπουργό δικαιοσύνης ως Έλλην πολίτης. Θα έχανε αλήθεια ο Ρωμανός το δικαίωμα για μόρφωση με πρόγραμμα παρακολούθησης κρατουμένων μέσα από τις φυλακές; Τώρα όμως χάνουν τον ύπνο τους εκατομμύρια Ελλήνων πολιτών όταν ανοίγετε την κερκόπορτα σε τέτοιου είδους ανεξέλεγκτες καταστάσεις που θα τα κάνουν όλα ακόμη πιο μπάχαλο, ιδιαίτερα στα ανώτατα ρημαγμένα εκπαιδευτικά μας ιδρύματα. Να ξέρετε όμως! Πλησιάζει η ώρα που αυτός ο λαός θα Σας τιμωρήσει!!!!!

Τετάρτη, 10 Δεκεμβρίου 2014

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΦΩΤΙΑ: Με εντολή Σαμαρά οι προφυλακίσεις


ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΦΩΤΙΑ: Με εντολή Σαμαρά οι προφυλακίσεις
Σύμφωνα με τα πρακτικά της Βουλής καταγράφηκαν ηλεκτρονικές διευθύνσεις όπου υπάρχει ηχητικό ντοκουμέντο όπου ακούγεται ο Αντώνης Σαμαράς να δίνει εντολή, ώστε ο Ντογιάκος να κανονίσει τηνπαράνομη προφυλάκιση των Ηλιόπουλου, Γερμενή και Μπούκουρα.
ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ (Δ) ΜΕ ΑΝΩΤΑΤΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ (Κ). Ο διάλογος είναι συνωμοτικός και χρησιμοποιείται συνθηματική γλώσσα. Δε γίνεται αναφορά σε ονόματα. Προηγείται χρονικά της ανάκρισης τριών βουλευτών της Χρυσής Αυγής (Γερμενή, Ηλιόπουλου, Μπούκουρα).
Η εντολή Σαμαρά είναι ξεκάθαρη και σαφής: "Πες στον ψηλό τον Παναθηναϊκάκια οι επόμενοι τρεις που θα πάνε να τους γαμήσει".
Εδώ οι σχετικοί σύνδεσμοι:

Τ.Ο. Χανίων: “Πολιτικές εξελίξεις” (Καρεφυλλάκης)


Τ.Ο. Χανίων: “Πολιτικές εξελίξεις” (Καρεφυλλάκης)

Ημερομηνία: Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου 2014 - 20:00
Περιοχή: Χανιά
Διοργανωτής: Τ.Ο. Χανίων
Την Σάββατο 13/12/2014 στην Τοπική Οργάνωση Χανίων και ώρα 20:00 θα πραγματοποιηθεί ομιλία από το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Σταύρο Καρεφυλλάκη με θέμα τις πολιτικές εξελίξεις μετά από την δημοσιοποίηση ηλεκτρονικού αρχείου με την φωνή του Σαμαρά να δίνει εντολές σε δικαστικούς, σχετικά με την υπόθεση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
ΤΟΠΙΚΗ OΡΓΑΝΩΣΗ ΧΑΝΙΩΝ
Τζανακάκη 40-42

Δευτέρα, 8 Δεκεμβρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

Προς : Εισαγγελία Πρωτοδικών Ηρακλείου

Αναφορά του: Περιφερειακού Συμβούλου Κρήτης, επικεφαλή του συνδυασμού Ελληνική Αυγή για την Κρήτη, Σπυρόπουλου Γεωργίου του Ιωάννη.

Ημερομηνία: 8 Δεκεμβρίου 2014

Σας αναφέρω ότι, κατόπιν καταγγελιών και σοβαρών παραπόνων, που έχουμε λάβει από ελαιοπαραγωγούς του Νομού Ηρακλείου, στην Αγροτική Ένωση Πεζών, όσοι πηγαίνουν να «κόψουν» το περσινό λάδι, το οποίο έχουν αποθηκευμένο στην προαναφερθείσα Ένωση, βρίσκονται αντιμέτωποι με την δήλωση των ιθυνόντων της Ενώσεως, οι οποίοι διατείνονται πως το λάδι αυτό θα αποζημιωθεί με τις περσινές τιμές, κατά παράβαση του ισχύοντα νόμου, σύμφωνα με τον οποίο, το λάδι αποζημιώνεται βάσει της ισχύουσας τιμής του τρέχοντος παραγωγικού έτους. Σας ερωτώ και παρακαλώ όπως ερευνήσετε το συγκεκριμένο θέμα, το οποίο, αν μη τι άλλο, και αν βέβαια ισχύουν τα καταγγελλόμενα, παραβιάζει τους νόμους, λειτουργεί ως τοκογλυφικό έργο, διαλύει κάθε μορφή παραγωγής, καταστρατηγεί κάθε έννοια δικαίου και οδηγεί σε ακόμη χειρότερες καταστάσεις τους ήδη σκληρά δοκιμαζόμενους παραγωγούς. Παρακαλώ όπως, προβείτε στις απαιτούμενες ενέργειες για την πλήρη εφαρμογή και τήρηση του Νόμου.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, Περιφερειακός Σύμβουλος

Πέμπτη, 4 Δεκεμβρίου 2014

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Το Σάββατο 6/12 η Τ.Ο Χανίων δεν θα λειτουργήσει προληπτικά για λόγους ασφαλείας

Τ.Ο Ηρακλείου, ομιλία για τις πολιτικές εξελίξεις


Την Τετάρτη 3-12 πραγματοποιήθηκε ομιλία στην Τ.Ο Ηρακλείου με θέμα τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις. Οι παραβρισκόμενοι συμμετείχαν σε διάλογο στο τέλος της ομιλίας. 

Τρίτη, 2 Δεκεμβρίου 2014

Όνειρο βλέπουμε;


Σε ποια άλλη χώρα του κόσμου τα πολιτικά κόμματα της αντιπολίτευσης, ο μελλοντικός (πιθανότατα) πρωθυπουργός, κάνουν εκδηλώσεις υπέρ ενός φυλακισμένου τρομοκράτη, την ίδια ώρα που η ηγεσία της 3ης πολιτικής δύναμης είναι παράνομα προφυλακισμένη και δεν τις επιτρέπουν παρανόμως να ασκεί ούτε καν τα δημοκρατικά και κοινοβουλευτικά της καθήκοντα;
Χανιά | Συγκέντρωση αλληλεγγύης στο Νίκο Ρωμανό

romanosΣυγκέντρωση και πορεία αλληλεγγύης στον προφυλακισμένο Νίκο Ρωμανό που πραγματοποιεί απεργία πείνας επειδή δεν του χορηγείται εκπαιδευτική άδεια, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα στην Πλατεία Δημοτικής Αγοράς, στα Χανιά.
Στην συγκέντρωση, συμμετείχε πλήθος κόσμου από τον αναρχικό χώρο, την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, τον ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ – μλ  αλλά και φοιτητές, νέοι και πολίτες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα.
Η πορεία τερμάτισε στο Επιμελητήριο Χανίων που για δεύτερη μέρα τελεί υπό κατάληψη. Εκεί, εξάλλου, θα γίνει συνέλευση  για συντονισμό των επόμενων δράσεων.
zarpa.gr