ΟΧΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ

ΟΧΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ

Δευτέρα, 15 Σεπτεμβρίου 2014

Προκλητικό λάθος από την Google - “Βάπτισε” την Κρήτη... ΟθωμανικήΠροκλητικό λάθος από την Google - “Βάπτισε” την Κρήτη... Οθωμανική
Στη Google φαίνεται πως πιστεύουν ότι η Κρήτη είναι ακόμα οθωμανική!
Γκάφα, μεγάλο λάθος ή κάτι άλλο κρύβεται από πίσω; - Πάντως οι αρμόδιοι του υπουργείου Εξωτερικών μέχρι στιγμής δεν έχουν ευαισθητοποιηθεί για το συγκεκριμένο θέμα.
Για τρίτη ημέρα η σελίδα της google στην οποία φιλοξενούνται οι κυριότερες ειδήσεις (news.google.gr) στην στήλη των προγνώσεων καιρού συνεχίζει να εμφανίζει τον τίτλο «Οθωμανική» για την Κρήτη.
Μπορεί να φαίνεται ως ένα απίστευτο αστείο ή γκάφα, αλλά ο τίτλος «Καιρός Ottoman Crete Greece» θα έπρεπε να έχει θέσει σε συναγερμό το Υπουργείο Εξωτερικών. Το ίδιο βέβαια ισχύει για την Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης και την Περιφέρεια Κρήτης.

Σάββατο, 13 Σεπτεμβρίου 2014

Σιωνιστική εφημερίδα: Άργησε ο «αντιρατσιστικός» - Τώρα δεν αντιμετωπίζεται η Χρυσή ΑυγήΣιωνιστική εφημερίδα: Άργησε ο «αντιρατσιστικός» - Τώρα δεν αντιμετωπίζεται η Χρυσή Αυγή
Το ότι ο περιβόητος «αντιρατσιστικός» νόμος είναι ένα αισχρό νομοθέτημα σχεδιασμένο αποκλειστικά και μόνο με σκοπό την ποινικοποίηση της σκέψεως που αντιτίθεται και επιχειρηματολογεί εναντίον της Νέας Τάξης Πραγμάτων το έχουμε πολλές φορές αναλύσει. Τις προάλλες γερμανική εφημερίδα ανέλυσε πλήρως τους λόγους υπερψηφίσεως του εν λόγω αίσχους, μιλώντας ευθέως για «νομοσχέδιο εναντίον της Χρυσής Αυγής».
Σήμερα μία σιωνιστική εφημερίδα, η Times of Israel, που απειλούσε τον Ελληνικό Λαό ότι «δεν έχει καμία δικαιολογία» που ψηφίζει Χρυσή Αυγή, μέμφεται την κυβέρνηση για την καθυστέρηση ψήφισης του νομοσχεδίου, αναλύοντας και λέγοντας την αλήθεια ότι «η Χρυσή Αυγή δεν αντιμετωπίζεται», αφού «έχει ανέβει στο κύμα του φόβου που προκλήθηκε στην Ελλάδα ως αποτέλεσμα της οικονομικής κρίσης και της αθρόας εισόδου μεταναστών από την Αφρική και την Ασία».
Και τι προτείνει, η εν λόγω σιωνιστική εφημερίδα, προκειμένου να «ενισχυθεί» ο νόμος και να μπορέσει να αντιμετωπίσει την Χρυσή Αυγή; Μα φυσικά την αγαπημένη «δημοκρατικότατη» επωδό των υποστηρικτών με το στανιό επιβολής της παγκοσμιοποίησης: Την καταστρατήγηση κάθε έννοιας δικαίου που διέπει την ανθρωπότητα από καταβολής των συγκροτημένων κοινωνιών και μετά. Ό,τι δηλαδή έχει γίνει μέχρι τώρα εναντίον της Χρυσής Αυγής!
Συγκεκριμένα λέει ότι «ο συγκεκριμένος νόμος δεν έχει αναδρομική ισχύ , έτσι δεν μπορεί να περιορίσει τα ξενοφοβικά και αντισημιτικά σχόλια των μελών της Χρυσής Αυγής που έχουν ακουστεί κατά κόρον από τα στόματά τους». Δηλαδή προτείνουν την αναδρομικότητα του νόμου, ήτοι την σύλληψη και την τιμωρία όσων εξέφραζαν σκέψεις που προβλέπονται από το νόμο, πριν αυτός θεσπιστεί, όταν – θεωρητικώς τουλάχιστον – η σκέψη δεν ήταν ποινικό αδίκημα στην Ελλάδα.
Ξεχνούν, φαίνεται, οι σιωνιστές μέσα στην παραζάλη της εξουσίας, αφού ελέγχουν πλήρως την κυβέρνηση των υποτακτικών, ότι δεν μπορεί να υπάρξει νόμος με αναδρομική ισχύ, εκτός και αν αυτός είναι ευεργετικός για τον κατηγορούμενο. Αυτό κατοχυρώνεται από το Σύνταγμα (άρθρο 7 παρ. 1 «δεν υπάρχει έγκλημα, ούτε ποινή επιβάλλεται χωρίς νόμο που να ισχύει πριν από την εκτέλεση της πράξης (αρχή της μη αναδρομικότητας των νόμων)», αλλά και από την σκέψη που διέπει ολόκληρο τον πολιτισμένο κόσμο, απορρέουσα από τους αρχαίους Έλληνες φιλοσόφους (Αριστοτέλης – Ρητορική , Α’ 1354, 6, 4 -5: η του νομοθέτου κρίσις περί των μελλόντων εστίν).
Το κακό, για τους σιωνιστές, είναι ότι ξεχνούν πως δεν έχουν ποινικοποιηθεί ακόμα οι εκλογές, συνεπώς σε κάποια φάση θα πέσει ο υποτακτικός τους, Αντωνάκης ή Κιμ Γιονγκ Ουν των Νοτίων Βαλκανίων. Ξεχνούν επίσης ότι αναπόφευκτα η Αλήθεια και η Δικαιοσύνη λάμπουν και έτσι συντόμως η κλίκα του «Μπάμπη» που λυμαίνεται τον χώρο της Δικαιοσύνης, θα οδηγηθεί στην φυλακή. Και τότε δεν θα μπορούν να επεμβαίνουν με τόσο αισχρό τρόπο στα εσωτερικά της Ελλάδος, ούτε να προστάζουν αναδρομικότητα φωτογραφικών νόμων. 

Πέμπτη, 11 Σεπτεμβρίου 2014

Χωρίς «παρατράγουδα» η πρώτη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης


Δεκάδες συναγωνιστές και φίλοι του Κινήματος παρακολούθησαν αλλά και συμμετείχαν ενεργά στον διάλογο που ακολούθησε στην Τ.Ο Ηρακλείου, εκθέτοντας τις προτάσεις τους, την αποτίμηση της πρώτης συνεδρίασης, που έκαμε ο, εκλεγμένος με την Ελληνική Αυγή περιφερειακός σύμβουλος, συναγωνιστής Γιώργης Σπυρόπουλος. Για λόγους ηθικής τάξεως αλλά και σεβασμού προς την αλήθεια, οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι η συμπεριφορά των εκλεγμένων συμβούλων όλων ανεξαιρέτως των παρατάξεων προς την Ελληνική Αυγή, υπήρξε υποδειγματικά ευπρεπής και φιλική τόσο προς τον συναγωνιστή σύμβουλο, όσο και προς τους υπόλοιπους συναγωνιστές που τον συνόδευσαν στην πρώτη συνεδρίαση, σε αντίθεση με την απρέπεια που επεδείχθη προς τους εκπροσώπους της παράταξής μας σε άλλες περιφέρειες της χώρας.

Η στήλη ΣΚΟΡΠΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ του Σταύρου Καρεφυλλάκη στην εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


►ΣΟΚ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ: Πακιστανός αποπειράθηκε να βιάσει 6χρονο αγοράκι. Δεν γνωρίζουμε ακόμη αν ο πακιστανός κατήγγειλε τον πατέρα για ρατσιστική επίθεση.

►1000 χρόνια φυλακή... στην ηγεσία της Εκκλησίας η οποία στήριξε το (αντι)ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ νομοσχέδιο: «Αλαζών Ισραήλ, μιαιφόνε λαέ, τι παθών τον Βαρραβάν ηλευθέρωσας, τον Σωτήρα δε παρέδωκας σταυρώ».

►Ας παρανομήσουμε λίγο κα. Ανακρίτρια. Επιτάφιος Θρήνος - Εγκώμια Στάση Τρίτη (Ο γνωστός ψαλμός Ω γλυκύ μου έαρ, γλυκύτατόν μου τέκνον, κατά την περιφορά του επιταφίου) : «Κατά τον Σολομώντα βόθρος βαθύς το στόμα Εβραίων παρανόμων».

►Παραθυράκι στον αντιρατσιστικό νόμο για την «κλίκα Ρεπούση». Δεν θα επισύρει την ποινική τους εμπλοκή σε όσους απλώς εκφράζουν επιστημονικές απόψεις ή ιστορικές προσεγγίσεις. Και τούτο διότι, όπως ξεκαθάριζαν πηγές από το υπουργείο Δικαιοσύνης, για να τιμωρηθεί κάποιος που αρνείται, π.χ. τη γενοκτονία των Ποντίων ή το Ολοκαύτωμα πρέπει να το κάνει κακόβουλα και με σκοπό «να υποκινήσει βία ή μίσος κατά της συγκεκριμένης ομάδας, η οποία στο παρελθόν είχε πέσει θύμα του Ολοκαυτώματος ή Γενοκτονίας».

►Εγώ πάντως εκφράζω επιστημονικές απόψεις και ιστορικές προσεγγίσεις κα Ανακρίτρια: ΔΕΝ ήταν 6.000.000 οι εβραίοι θύματα των ναζί.
(Δεν το κάνω κακόβουλα, ΔΕΝ υποκινώ βία ή μίσος κατά της συγκεκριμένης ομάδας).

►Κουβέντα για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο ο Καρατζαφέρης. Η επιστροφή στη ΝΔ επιβάλλει «μούγκα». Να τον χαίρεστε «ζητωπατριώτες».

►Υπέρ μιας μεγάλης συμμαχίας που θα ξεπεράσει το 50%, τάσσεται ο ποταμίσιος Σ.Θεοδωράκης. Προσοχή στις επόμενες εκλογές. Θα ψηφίζετε ΠΟΤΑΜΙ και θα βγαίνει ΠΑΣΟΚ. Θα ψηφίζετε ΝΔ και θα σας βγαίνει πάλι ΠΑΣΟΚ. Θα ψηφίζετε ΑΝΕΛ και θα σας βγαίνει πάλι ΠΑΣΟΚ. Θα ψηφίζετε ΣΥΡΙΖΑ και θα σας βγαίνει ΝΔ. Θα ψηφίζετε ΛΑ.ΟΣ και θα σας βγαίνει πάλι ΝΔ. Το πολιτικό σύστημα στην τελευταία του προσπάθεια να επιβιώσει.

Τετάρτη, 10 Σεπτεμβρίου 2014

Τ.Ο Ηρακλείου, ομιλία Γιώργου Σπυρόπουλου

 Απόψε στις 20.00, στα γραφεία της Τ.Ο. Ηρακλείου (Ηροδότου 87- Νέα Αλικαρνασσός) ο συναγωνιστής Γιώργης Σπυρόπουλος, εκλεγμένος περιφερειακός σύμβουλος με την Ελληνική Αυγή, θα προβεί σε μια αποτίμηση της πρώτης σύγκλισης του Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης.

Δευτέρα, 8 Σεπτεμβρίου 2014

Πλήρωνε βλάξ ψηφοφόρε...  • 24ωρη φύλαξη σε μεγαλοδημοσιογράφους που “γλύφουν” το καθεστώς Σαμαρά και την τρόικα
  • Ο λαός πληρώνει την προστασία Τρέμη, Κοσσιώνη και Μπ.Παπαδημητρίου


Σύμφωνα με αποκαλυπτικό έγγραφο ντοκουμέντο αποδεικνύεται ότι με ημερομηνία 3 Σεπτεμβρίου (δηλαδή προημερών), η γενική αστυνομική διεύθυνση Αττικής (με διαταγή πολιτικής σημασίας του ιδίου του υπουργού Κικίλια) παρέχει 24ωρη αστυνομική φύλαξη σε τρεις μνημονιακούς δημοσιογράφους. Στις κυρίες Όλγα Τρέμη και Σια Κοσσιώνη και στον σπουδαίο και τρανό οικονομικό συντάκτη του Σκαι και πρώην τραπεζικό υπάλληλο που έχει αναδειχτεί στους καλύτερους συνηγόρους τραπεζικών και γερμανών επιτετραμμένων, Μπάμπη Παπαδημητρίου. Για όσους δεν γνωρίζουν 24ωρη φύλαξη σημαίνει το λιγότερο 12 αστυνομικούς και στους τρεις, δηλαδή η δύναμη ενός μικρού αστυνομικού τμήματος της περιοχής στην οποία διαμένει ο φορολογούμενος πολίτης που βογγάει από τις κλοπές, τις ανθρωποκτονίες και τις ληστείες,. Το γεγονός, με το έγγραφο που δημοσιοποιείται, είναι ασφαλώς απαράδεκτη πρακτική και απ’ ότι όλα δείχνουν θα έχει και συνέχεια αφού η υπουργάρα, ο Κικίλιας, σκύβοντας το κεφάλι στα μεγάλα συμφέροντα, παρέχει αφειδώς “φιλιππινέζες” στους υποτίθεται ισχυρούς των media ώστε όταν χρειαστεί να πάρει κι αυτός το “κατιτίς” του από πλευράς “καλής κριτικής” από τα δελτία ειδήσεων και τις εκπομπές των κυρίων που προστατεύονται.  Επίσης από το έγγραφο ντοκουμέντο προκύπτει ότι το υπουργείο απαιτεί την φύλαξη και των χώρων που εργάζονται οι πιο πάνω αναγραφόμενοι δημοσιογράφοι. Να φυλάσσεται καλά και με ασφαλή επιτήρηση ο καταχρεωμένος ΔΟΛ, το βήμα και τα ΝΕΑ αλλά και οι χώροι στους οποίους εργάζονται και απασχολούνται τα “ιερά τέρατα” της ελληνικής δημοσιογραφίας. Γεγονός που σημαίνει ότι για να φυλάει η αστυνομία τον ΣΚΑΙ και τα κανάλια των υπολοίπων, χρειάζεται ένα τάγμα από χωροφύλακες.

Μέχρι τον Νοέμβριο ξεπουλιέται το Αεροδρόμιο Χανίων


Μέχρι το Νοέμβριο το Αεροδρόμιο Χανίων θα έχει παραχωρηθεί σε ιδιώτες καθώς έως τότε αναμένεται να ολοκληρωθεί η παραχώρηση των περιφερειακών αερολιμένων -στα οποία περιλαμβάνεται και το Γιάννης Δασκαλογιάννης- σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ). Στις 30 Σεπτεμβρίου 2014 κατατίθενται στο ΤΑΙΠΕΔ οι δεσμευτικές προσφορές των υποψήφιων επενδυτών για την παραχώρηση επιλεγμένων περιφερειακών αερολιμένων. Σύμφωνα με στελέχη του Ταμείου, στον διαγωνισμό συμμετέχουν ισχυρά επενδυτικά σχήματα, τα οποία πληρούν όλα τα τεχνικά, νομικά και οικονομικά προαπαιτούμενα. «Όλα θα κριθούν στο τίμημα» σημειώνουν και επισημαίνουν ότι η διαδικασία δεν αναμένεται -υπό φυσιολογικές συνθήκες- να πάρει πάνω από έναν μήνα. Βέβαια, όπως παραδέχονται, ο διαγωνισμός έχει πάει πίσω λόγω των αιτημάτων των υποψήφιων για παράταση, καθώς ζητούσαν χρόνο για να «δουλέψουν» τις προσφορές τους.
Παραχωρούνται έως και για μισό αιώνα
Τα 14 περιφερειακά αεροδρόμια θα παραχωρηθούν σε ιδιώτες επενδυτές για 40+10 χρόνια σε δύο ομάδες. Η πρώτη ομάδα αποτελείται από τα αεροδρόμια Θεσσαλονίκης, Χανίων, Κέρκυρας, Ζακύνθου, Κεφαλλονιάς, Ακτίου και Καβάλας, με option για την Αλεξανδρούπολη, τον Άραξο, την Καλαμάτα και τη Νέα Αγχίαλο. Η δεύτερη ομάδα απαρτίζεται από τους αερολιμένες Ρόδου, Κω, Σκιάθου, Μυκόνου, Σαντορίνης, Σάμου και Μυτιλήνης, με option και τους αερολιμένες Χίου, Καρπάθου, Νέας Αγχιάλου και Λήμνου. Εξαιρείται από τη διαδικασία το αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» του Ηρακλείου, το οποίο θα αξιοποιηθεί στο πλαίσιο της σύμβασης παραχώρησης για την ανάπτυξη του νέου διεθνούς αερολιμένα στο Καστέλι. Στη διαδικασία συμμετέχουν η γαλλική Aeroport De La Cote d’Azur, η κοινοπραξία J&P Αβαξ – Zurich Airport, ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, η κοινοπραξία Fraport – όμιλος Κοπελούζου, η σύμπραξη Vinci – ΕΛΛΑΚΤΩΡ, η κοινοπραξία Corporacion America – ΜΕΤΚΑ και ο όμιλος Advent.

Συνελήφθη ταλιμπάν, με ατσάλινη θωράκιση στο πέος του! Δεν θα πιστέψετε το γιατί…

Αν δεν ήταν πράγματι τόσο σοβαρό, θα ήταν απολύτως γελοίο… Ένας βομβιστής αυτοκτονίας των Ταλιμπάν σε έλεγχο της αστυνομίας του Πακιστάν, βρέθηκε με μια μεταλλική ασπίδα γύρω από το πέος του! Ερωτηθείς σχετικά με τον σκοπό της προστασίας αυτής, η απάντησή του ήταν: «θέλω να κρατήσω το πέος μου ανέπαφο μετά την έκρηξη, έτσι ώστε να μην έχουν σεξουαλικά προβλήματα οι 72 παρθένες που θα έρθω σε επαφή στον παράδεισο!” Δεν χωρούν σχόλια για την ποιότητα της εγκεφαλικής λειτουργίας και το επίπεδο ιδεολογικής μάχης που δίνουν οι φανατικοί – εξτρεμιστές ισλαμιστές. Οι “φόβοι” αλλά και η “μέριμνα” του βομβιστή αυτοκτονίας, τα λένε όλα… Οι άνθρωποι αυτού του είδους δεν είναι φανατικά θρησκευόμενοι. Φανατικά ηλίθιοι είναι, που τους εκμεταλλεύονται κάποιοι άλλοι…

Κυριακή, 7 Σεπτεμβρίου 2014

Νεολαία η ελπίδα του έθνους μαςΒάζουν πάνω από την πατρίδα το συμφέρον, την φήμη, την καριέρα, την προσωπική ευχαρίστηση, την εφήμερη ζωή των τσιμέντων. Είναι χαμένοι μέσα σε μια ζούγκλα από καλώδια. Φαντάζουν μικροί βασιλιάδες στο παλάτι του φιλελευθερισμού, πίνοντας κοκτέιλ πολύχρωμων χαπιών από το δισκοπότηρο της απληστίας. (Κρατούν για σκήπτρο λυτρώσεως την σύριγγα και είναι εστεμμένοι με το αγκαθωτό σύρμα της μόδας του σήμερα.) Η κάθε νύχτα τους αποτελείται από τον πανσεξουαλισμό και την ομοφυλοφιλία. Αυτή είναι η ελληνική νεολαία του σήμερα, χαμένη μέσα στην διαφθορά και στην σήψη της νέας εποχής. Το σάπιο πολιτικό σύστημα, η Σαμαροβενιζελική χούντα, σπρώχνει τα παιδιά μας μακριά από τα ήθη, τα έθιμα και τις παραδόσεις. Να μην ενδιαφέρονται πλέον για το Έθνος, για την οικογένεια παρά για το κάθε τι υλικό που προσφέρει πρόσκαιρη ικανοποίηση.
Ένα έθνος που δεν έχει νεολαία, δεν έχει μέλλον και είναι καταδικασμένο να χαθεί στον λαβύρινθο της πολυπολιτισμικότητας που έχουν κατασκευάσει εκείνοι που θεωρούν σπίτι τους το σπίτι του άλλου, αυτοί που δεν έχουν γη στην όποια να έχουν μεγαλώσει.  Κάποιοι που μας αποκαλούν υπάνθρωπους στα Ιερά τους βιβλία, κάποιοι που όλοι ξέρουμε, αλλά δεν μιλάμε. Κάποιοι που η Δημοκρατία που έχουμε μας απαγορεύει να τους κατονομάσουμε καταπατώντας έτσι, την ίδια της την αρχή: Την ελευθερία του λόγου.
Για την σωστή παιδεία και την υγεία  της ελληνικής νεολαίας πρέπει να υπάρξουν βάσεις και παραδείγματα όχι για να τα μιμηθούμε, αλλά προσαρμόζοντάς τα στο σήμερα και πράττοντας ανάλογα με το μέλλον. Παρατηρώντας λοιπόν, την αρχαία Σπάρτη, διαπιστώνουμε ότι οι νέοι ανταγωνίζονταν τους παλαιότερους, πάνω στην προσπάθειά τους να εξελίξουν την βάση που διέθεταν από τους παλιούς και να γίνουν καλύτεροι.
«Άμες γ' ημές ει δε λης, πείραν λάβε» (Εδώ είμαστε εμείς, αν θες λάβε πείρα.) Έλεγαν οι ενήλικες και απαντούσαν οι νέοι :
 «Άμες δε γ' εσόμεθα πολλώ κάρονες» (Εμείς θα γίνουμε πολύ καλύτεροι από σας.)
Ο ανταγωνισμός και η εξέλιξη σήμερα έχει παρερμηνευθεί κάπως. Ακόμα και τώρα οι νέοι ανταγωνίζονται. Ποιος έχει το πιο εξελιγμένο κινητό τηλέφωνο. Ποιος έχει το τελευταίο κομμάτι της τελευταίας καμπάνιας του τάδε οίκου μόδας.  Ποιος έχει αλλάξει τους περισσότερους συντρόφους. Κυριευμένοι από την επήρεια του χρήματος, κυλιούνται στον βούρκο της ανηθικότητας, ξεχνούν το παρελθόν και οδεύουν σ’ένα ομιχλώδες μέλλον.
Όταν όμως οι νέοι έχουν πίστη και εκπαιδεύονται με σκοπό την υπεράσπιση της πατρίδος τους, έχοντας μέσα τους το συναίσθημα της Αρετής και την δίψα για αλήθεια και απονομή δικαιοσύνης, εξαρτιούνται από την Ιδέα και αναπνέουν ελεύθερα στη γη που γεννήθηκαν, τότε το έθνος μας έχει ελπίδα και μέλλον.
Νέοι που θα είναι έτοιμοι να δώσουν και την ζωή τους για την πατρίδα τους  χωρίς δισταγμό, γιατί θα ξέρουν πως αν πέσουν, θα περάσουν στην αθανασία και το κορμί τους θα αποτελέσει στήριγμα για τον επόμενο νέο που θα ακολουθήσει τον δύσβατο δρόμο της Αρετής.
Μια ηρωική νεολαία της Εθνικής Αντιστάσεως, η νεολαία της Χρυσής Αυγής. Η ελπίδα του έθνους μας, οι νέοι Σπαρτιάτες που φυλάνε Θερμοπύλες, αγνοώντας τον ψεύτικο κόσμο των προσκυνημένων ανθρώπων, ζώντας μέσα στον κόσμο των ηρώων της αυτοθυσίας, της προσφοράς του θάρρους, στον κόσμο του Χρυσαυγίτη. Κάποιοι που ίσως δεν θα καταφέρουν ποτέ να τον κατανοήσουν διότι δεν έχουν αγνή ψυχή, είναι καταδικασμένοι να πεθάνουν μέσα στο σκότος.
Ο Χρυσαυγίτης δεν πεθαίνει! Λουσμένος από το Ιερό φως της Ελλάδος, κανένα σκότος δεν τον τρομάζει γιατί έχει στο πλάι του πνεύματα ηρώων από τις Θερμοπύλες, τον Μαραθώνα, από το Βυζάντιο, είναι δίπλα του ο γέρος του Μοριά και του φωνάζει τσεκούρι και φωτιά στους προσκυνημένους. Του δίνουν θάρρος οι κραυγές του ’40 που φωνάζουν ΑΕΡΑ! Το ’74 δεν τον αφήνει να ξεχάσει. Το σπαθί του το κρατάει ο Γιώργος και την ασπίδα του ο Μάνος φωνάζοντας ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ.
Νέε! Πέρνα στην αθανασία, εντάξου στις τάξεις της Χρυσής Αυγής. Κάνε το καθήκον σου για την πατρίδα!

 Τ.Ο. ΧΑΝΙΩΝ
 ΙΩΑΝΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ

Τρίτη, 2 Σεπτεμβρίου 2014

Άρατε πύλας: Πανηγυρισμοί στο Πακιστάν για το νομικό έκτρωμα που νομιμοποιεί όλους τους λαθρομετανάστεςΆρατε πύλας: Πανηγυρισμοί στο Πακιστάν για το νομικό έκτρωμα που νομιμοποιεί όλους τους λαθρομετανάστες
Τελικώς το ανθελληνικό έκτρωμα που καλείται καταχρηστικά «αντιρατσιστικό» νομοσχέδιο κατεβαίνει ύστερα από θυελλώδεις προς συζήτηση στην Βουλή. Η μόνη κίνηση που έκανε η συγκυβέρνηση του αίσχους για να επιχειρήσει να μειώσει την λαϊκή κατακραυγή είναι ότι άφησε το σύμφωνο συμβίωσης για τους ομοφυλόφιλους για μετά τις επικείμενες εκλογές και προσέθεσε στην λίστα των γενοκτονιών τις γενοκτονίες που έχει αναγνωρίσει το κοινοβούλιο.
Οι παραπάνω κινήσεις αναμένεται να οξύνουν απότομα τα εσωκομματικά προβλήματα της χούντας του μνημονίου, αφού ήδη ο κυβερνητικός σχεδιασμός για τους 180, «θρηνεί» τους τούρκους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ, όπως και τους Ρεπούση – Τατσόπουλο. Επίσης πολλοί… κακόβουλοι λένε ότι η ομοφυλόφιλη συνιστώσα της ΝΔ, η οποία έχει εκλέξει και… βουλευτές, όπως «μαρτύρησε» τις προάλλες η Αλ Σάλεχ, έχει ήδη αρχίζει να «βράζει» από την νέα παραπομπή στις… καλένδες του συμφώνου συμβίωσης.
Έτσι και αλλιώς, όμως, ο Σαμαράς ετοιμάζεται για εκλογές τώρα και δεν υπολογίζει αυτά τα πράγματα μπροστά στο πολιτικό κόστος. Έτσι άρον – άρον κατέβασε στο Γ’ Θερινό Τμήμα το ανθελληνικό νομοσχέδιο, το οποίο ήταν απαίτηση του σιωνιστικού λόμπι και παράλληλα αναγκαιότητα για προεκλογική χρήση από τον Σαμαρά. Ο λόγος για ένα νομοθέτημα που έχει ήδη κριθεί αντισυνταγματικό από την Νομοπαρασκευαστική Επιτροπή της Βουλής καθώς περιέχει έννοιες πολύ ασαφείς, ώστε να μπορεί να γίνει χρήση του όποτε θέλει ο Σαμαράς και η «ανεξάρτητη» δικαιοσύνη. Αγνοεί, φαίνεται, η Νομοπαρασκευαστική Επιτροπή ότι αυτό ακριβώς ήθελε ο Σαμαράς… Ένα νόμο που να μπορεί να τον εφαρμόζει όποτε γουστάρει αυτός.
Τι θα συμβεί, όμως, αν ο νόμος αυτός εφαρμοστεί ισότιμα για όλους τους Έλληνες; Πρώτον απ’ όλα αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να λογοκριθούν οι ψαλμοί της Εκκλησίας μας, γεγονός που καθιστά τουλάχιστον ύποπτη την επιλογή μερικών ιεραρχών να αποδεχτούν το νομοθέτημα και να αποσιωπήσουν αυτή την πολύ σημαντική παράμετρο. Ας δούμε μερικά μόνο εδάφια των οποίων η ανάγνωση μπορεί να προκαλέσει την αυτόφωρη σύλληψη του ιερέα, μετά των ψαλτών και όσων πιστών αντιδράσουν στην σύλληψη του ιερέα και την διακοπή της λειτουργίας:
Ως πικράς εκ κρήνης της Ιούδα φυλής οι απόγονοι εν λάκκω κατέθεντο τον τροφέα μανναδότην Ιησούν’.
(Οι απόγονοι της φυλής του Ιούδα, ωσάν να προήρχοντο από πικράν πηγήν -και να είχον έμφυτον την κακίαν, και μάλιστα την αχαριστίαν– εναπέθεσαν μέσα εις λάκκον -δηλαδή εις σκοτεινόν τάφον– τον Ιησούν, που τους έθρεψεν -εις την έρημον – δώσας εις αυτούς το μάννα.)
‘Αλαζών Ισραήλ, μιαιφόνε λαέ, τι παθών τον Βαρραβάν ηλευθέρωσας, τον Σωτήρα δε παρέδωκας σταυρώ’.
(Ισραηλιτικέ λαέ, υπερήφανε και εγκληματικέ, τι έπαθες και τον μεν Ψληστήν- Βαραββάν ηλευθέρωσες, τον δε Σωτήρα κατεδίκασες εις σταυρικόν θάνατον;)
‘Φθονουργέ, φονουργέ και αλάστορ λαέ, καν σινδόνας και αυτό σουδάριον αισχύνθητι αναστάντος του Χριστού’.
(Ζηλότυπε, εγκληματικέ και ασεβέστατε λαέ του Ισραήλ, να εντραπής τουλάχιστον τας συνδόνας και τον νεκρικόν κεφαλόδεσμον του Χριστού, τα οποία -ευρεθέντα εις τον κενόν τάφον- αποδεικνύουν, ότι Ούτος ανέστη -όντως εκ νεκρών.)
‘Αραβιανόν, σκολιώτατον γένος Εβραίων, έγνως την ανέγερσιν του ναού. Δια τι κατέκρινας τον Χριστόν;’
(Ω, γένος των Εβραίων, διεστραμμένον, άγριον ωσάν τους Αραβας, εγνώρισες -διότι σου το είπεν ο Ιδιος ο Κύριος- ότι ο Ναός θα ηγείρετο εκ νέου -θα ανίστατο δηλαδή το Σώμα του Χριστού- Διατί -λοιπόν- κατεδίκασες -εις θάνατον- τον Χριστόν;)
‘Καν τους εκ νεκρών επαισχύνθητε, ω Ιουδαίοι, ους ο ζωοδότης ανέστησεν, ον υμείς εκτείνατε φθονερώς’.
(Εντραπήτε, τουλάχιστον, ω Ιουδαίοι -που αρνείσθε την Ανάστασιν του Χριστού- εκείνους τους νεκρούς, που ανέστησεν ο ζωοδότης Χριστός, τον Οποίον σεις εθανατώσατε από φθόνον.)
‘Κατά τον Σολομώντα βόθρος βαθύς το στόμα Εβραίων παρανόμων’.
(Το στόμα των παραβατών του θείου Νόμου Εβραίων ομοιάζει, κατά τον χαρακτηρισμόν του Σολομώντος, προς βαθύν βόθρον.)
‘Εβραίων παρανόμων εν σκολιαίς πορείαις τρίβολοι και παγίδες’.
(Εις τας διεστραμμένας οδούς, που βαδίζουν οι παράνομοι Εβραίοι, υπάρχουν άκανθαι και παγίδες.)
‘Συναπολούνται πάντες οι σταυρωταί σου, Λόγε, Υιέ Θεού παντάναξ’.
(Οι σταυρωταί Σου, ω Υιέ και Λόγε του Θεού, Βασιλεύ του παντός, θα καταστραφούν όλοι συγχρόνως.)
‘Διαφθοράς εις φρέαρ συναπολούνται πάντες οι άνδρες των αιμάτων’.
(Οχι μόνον οι ιδικοί Σου σταυρωταί, αλλά όλοι οι φονείς θα καταστραφούν συγχρόνως, ριπτόμενοι μέσα εις λάκκον ολέθρου -εις την Κόλασιν.)”
Όμως δεν είναι μόνο η προδοσία της Ορθοδοξίας που περιλαμβάνεται σε αυτό το αισχρό νομοθέτημα ή η φίμωση της όποιας φωνής αντίδρασης στην πλημμυρίδα των λαθρομεταναστών που κατακλύζουν την Πατρίδα μας, φέρνοντας μαζί τους τζιχαντιστές, εγκληματίες και πολλές ξεχασμένες ασθένειες.
Το εν λόγω νομοθέτημα έκτρωμα είναι ουσιαστικά η de facto νομιμοποίηση όλων των εν Ελλάδι λαθρομεταναστών. Ο Σαμαράς και η κουστωδία του κάνουν πραγματικότητα τα όνειρα των αριστεριστών. Ύστερα από αυτό αναμένεται σύσσωμη η ΑΝΤΑΡΣΥΑ να ψηφίσει Αντώνη Σαμαρά, δίνοντας 10 επιπλέον ψήφους στην συγκυβέρνηση. Το νομοθέτημα προβλέπει ότι όποιος λαθρομετανάστης καταγγείλει Έλληνα για εξύβριση «ρατσιστική», θα κερδίζει χρόνο παραμονής στην Ελλάδα, μέχρι να ολοκληρωθεί το δικαστήριο, δηλαδή τουλάχιστον 3-4 χρόνιαΕνδιάμεσα θα έχει φροντίσει να προλάβει την αθώωση του Έλληνα καταγγελλόμενου, καταγγέλλοντας κάποιον άλλο, παρατείνοντας έτσι επ’ άπειρον την διαμονή του στην Ελλάδα. Έτσι πλέον όλοι οι λαθρομετανάστες θα παραμένουν όσο καιρό θέλουν στην Ελλάδα, ψευδομαρτυρώντας συστηματικώς και κερδίζοντας έτσι την διαμονή τους στην χώρα.