ΟΧΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ

ΟΧΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ

Παρασκευή, 1 Αυγούστου 2014

Τ.Ο ΧΑΝΙΩΝ: Λευτεριά στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – ΓΙΩΡΓΟΣ & ΜΑΝΟΣ ΑΘΑΝΑΤΟΙ
Συνεχίζονται οι δράσεις διαμαρτυρίας της Τ.Ο Χανίων κατά της πολιτικής δίωξης της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Συναγωνιστές έγραψαν συνθήματα μοίρασαν εφημερίδες και κόλλησαν αυτοκόλλητα σε τουριστικές περιοχές των Χανίων και σε συνοικίες της πόλης. 

Πέμπτη, 31 Ιουλίου 2014

Ομιλίες στην Τ.Ο ΧανίωνΟμιλίες ιδεολογικού περιεχομένου πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη το βράδυ στην Τ.Ο Χανίων από την συναγωνίστρια  Χρύσα Κυριάκου με τίτλο «Ερείπια Ψυχών» και από τον συναγωνιστή Χατζηδάκη Θεόδωρο με τίτλο «Είμαι επαναστάτης γιατί».

Ομιλία στην Τ.Ο Ηρακλείου


Το αγωνιστικό τους παρών έδωσαν και χθες 30/7, όπως και κάθε Τετάρτη, συναγωνιστές και φίλοι του Κινήματος στα γραφεία της Τ.Ο. Ηρακλείου. Ο συναγωνιστής Οδυσσέας Πατεράκης έκαμε μια επισκόπηση της πολιτικής επικαιρότητας και εκτεταμένη ενημέρωση για τα τρέχοντα ζητήματα που αφορούν το Κίνημα, ενώ ακολούθησε εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των παρευρισκομένων.

Δευτέρα, 28 Ιουλίου 2014

Εξορμήσεις διαμαρτυρίας από την Τ.Ο ΧανίωνΣυνεχίζονται οι εξορμήσεις διαμαρτυρίας για τις πολιτικές διώξεις που έχει εξαπολύσει η χούντα Σαμαρά-Βενιζέλου κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Συναγωνιστές της Τ.Ο Χανίων ανάρτησαν πανό διαμαρτυρίας στην Εθνική Οδό Κρήτης και έγραψαν συνθήματα σε διάφορα σημεία. ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΣΑΜΑΡΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ. ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κυριακή, 27 Ιουλίου 2014

Βρε την Κατερίνα…


Η… αδέκαστη «δημοσιογράφος» Κατερίνα Πολύζου (Χαραλαμπάκη) που από την συχνότητα της Νέας Τηλεόρασης αλλά και από την ραδιοσυχνότητα της ΕΡΤ (που είχε βολευτεί), τόσα χρόνια μας κουνούσε το δάχτυλο και μας έβριζε από τις εκπομπές της χωρίς να μας δίνει την δυνατότητα να απαντήσουμε, μπορεί να μας πει τον πραγματικό λόγω του «αποκεφαλισμού» της από την Νέα Τηλεόραση (του ιδιοκτήτη των σούπερ μάρκετ ΙΝΚΑ); Κάτι πουλάκια σφυρίζουν για περίεργα πράγματα σε μια υπόθεση που αφορά τις προμήθειες του Νοσοκομείου Χανίων (όπου και εκεί είχε βολευτεί). Έχει καμιά σχέση η… «δημοσιογράφος» με το «μέλι»;


Υ.Γ Οικογενειακή τακτική πάντως… υπάρχει και ιστορικό στην οικογένεια.

Πέμπτη, 24 Ιουλίου 2014

ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ: Τετραπληγική απεβίωσε όταν η ΔΕΗ της έκοψε το ρεύμα


ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ: Τετραπληγική απεβίωσε όταν η ΔΕΗ της έκοψε το ρεύμα

Η κυβέρνηση του μνημονίου εκτός από την ώθηση στις αυτοκτονίες χιλιάδων συμπατριωτών μας φροντίζει και μ’ άλλους τρόπους να δολοφονεί έμμεσα τους Έλληνες διαμέσου της ανάλγητης πολιτικής της.
Μια τετραπληγική γυναίκα από τα Χανιά έχασε την ζωή της, καθώς πέθανε λίγες ώρες μετά την διακοπή ρεύματος από την ΔΕΗ, εξαιτίας απλήρωτων λογαριασμών. Η άτυχη συμπατριώτισσα μας ήταν τετραπληγική τα τελευταία 15 χρόνια και είχε την απόλυτη ανάγκη μηχανικής υποστήριξης για να διατηρηθεί στην ζωή. Η ΔΕΗ, όμως, της έκοψε το ρεύμα, παρότι κάτι τέτοιο αποτελούσε μεγάλη απειλή για την ζωή της, την οποία τελικά έχασε.
Αν, όμως, η ΔΕΗ είναι μια φορά ηθικός αυτουργός για τον θάνατο (ή για να είμαστε πιο ακριβής, την δολοφονία) αυτής της γυναίκας, οι υπεύθυνοι της μνημονιακής κυβέρνησης είναι ηθικοί αυτουργοί σε πολύ πιο μεγάλο βαθμό. Πριν τις εκλογές είχαν υποσχεθεί ότι δεν θα κόβουν πλέον το ρεύμα και ότι όσα σπίτια είχαν κομμένο το ηλεκτρικό, θα το επανασύνδεαν.
Τώρα, για μια ακόμη φορά, δείχνουν το αληθινό, αποκρουστικό και ταυτόχρονα ανάλγητο πρόσωπό τους, καθώς όχι μόνο κόβουν το ρεύμα χωρίς κανέναν δισταγμό, αλλά διαμέσου εκπροσώπων τους (όπως ο θλιβερός Ταμήλος) υποστηρίζουν ανερυθρίαστα ότι το ηλεκτρικό δεν αποτελεί κοινωνικό αγαθό και ότι άνετα μπορεί ο οποιοσδήποτε να ζήσει χωρίς αυτό! Την ίδια ώρα που χωρίς την παραμικρή δόση ενοχής κατεβάζουν τους διακόπτες σε φτωχά νοικοκυριά, που δεν μπορούν να πληρώσουν τα υπέρογκα ποσά που οφείλουν στην ΔΕΗ -σε σχέση με τις περιορισμένες οικονομικές τους δυνατότητες- σφυρίζουν αδιάφορα μπροστά στα τεράστια χρέη κομμάτων και μεγαλοεπιχειρηματιών, για τους οποίους δεν προβλέπεται καμία κύρωση.
Θα τους λέγαμε ντροπή τους, αλλά οι υπεύθυνοι-ανεύθυνοι της κυβέρνησης έχουν αποδείξει ότι είναι τόσο χοντρόπετσοι που δεν τους αγγίζει τίποτε απολύτως.
Γιώργος Μάστορας
ΥΓ. "Δικαιώνεται" απόλυτα ο Ταμήλος που έλεγε πως το ηλεκτρικό ρεύμα δεν είναι κοινωνικό αγαθό...


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/dolofonia-tetraplhgikh-apebiwse-otan-h-deh-ths-ekopse-to-reuma#ixzz38NbVsE2R

Τετάρτη, 23 Ιουλίου 2014

Από την στήλη "Σκόρπιες σκέψεις" του Σταύρου Καρεφυλλάκη στην εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δεν θα μας νικήσετε ποτέ διότι:

►Διότι οι Ιδέες μας αποτελούν μια πλήρη και κυρίαρχη ώθηση για Ζωή, υπό τους όρους του Φυσικού ανταγωνισμού και της φυσικής επιλογής. Θεωρητικοί μας είναι όλο εκείνο το απόσταγμα Σοφίας και Τιμής, όπως αυτό διαμορφώθηκε και ζυμώθηκε μέσα στους αιώνες. Είναι το ποιοτικό απόσταγμα Αισθητικής και Φιλοσοφίας, που έχει τις ρίζες του στην Αρχαία Ελλάδα και τα κλαδιά του σ' όλα τα Ευρωπαϊκά Έθνη.

►Διότι η Φωνή μας φτάνει στις ρίζες της υγιούς οργανικής κοινότητος, κάνοντας μια Επανάσταση ενάντια σ΄ ολόκληρη τη δομή σκέψεως του φιλελευθερισμού και της αστικής «δημοκρατίας» σας, της πλουτοκρατίας, της ποσότητος, της μετριότητος και του άκρατου ατομικισμού. Είμαστε μια επανάσταση Ψυχών και Συνειδήσεων, ενάντια στον εκφυλισμό των αντι-φυσικών σας συστημάτων, που η μόνη τους «πνευματικότητα» είναι ένας ασθενικός ψευτοανθρωπισμός.

►Διότι η Πολιτική μας είναι κάτι παραπάνω από έναν πολιτικό σχεδιασμό. Είναι μια Ιστορική τάση και απαίτηση αναγεννήσεως. Μια επαναστατική πρακτική σε όλα τα πεδία, που δεν κάνει συμβιβασμούς με την παρούσα κατάσταση, τις ολέθριες πρακτικές της και τις κίβδηλες «αξίες» της, αλλά επιζητεί την πλήρη αντικατάστασή τους!

►Διότι δεν είμαστε μια πτυχή της Ζωής, αλλά το σύνολο της Ζωής, που φαίνεται από μια πτυχή! Είμαστε μια πλήρης και ουσιαστική τοποθέτηση: ΟΛΑ ή ΤΙΠΟΤΑ!

►Διότι αποτελούμε μιαν αντίσταση σ΄ όλες τις τάσεις του εκφυλισμού, της αδυναμίας, της ασχήμιας, της αρρώστιας, του εκφυλισμού (φυσικού - πνευματικού - πολιτιστικού), της εκμετάλλευσης. Αποτελούμε μια στάση Ζωής, έναν τρόπο Ζωής.

►Διότι οι Αξίες μας είναι οι ξεχασμένες Αξίες της Τιμής, της Γης, του Αίματος, της Τελειότητος, της Αυτοπειθαρχίας, της Υγείας (σ' όλα τα επίπεδα), του Θριάμβου της Θελήσεως. Το Ηρωικό Πνεύμα και ο Ηρωικός Τρόπος Ζωής ο οποίος αντιτάσσεται συνολικώς στον μαλθακό και άρρωστο Υλισμό που εξουσιάζει τις σύγχρονες κοινωνίες μας.

►Διότι ο υψηλός εσωτερικός μας ηθικός κώδικας Τιμής, οδηγεί προς το καλύτερο την ατομική διαβίωση και την εσωτερική βελτίωση. Κατέχουμε την απαιτούμενη Δύναμη για να εμπνεύσουμε και να οδηγήσουμε την Φυλή μας προς ένα υψηλότερο Ιδανικό. Και είναι ζωτικής σημασίας, αν αναλογιστούμε το φυλετικό χάος της εποχής μας, την απουσία Ιδανικών, την απόλυτη σήψη που απλώνεται στις κοινωνίες μας, οι οποίες σαπίζουν προς ευχαρίστηση των εχθρών μας και των υποτακτικών τους προδοτών πολιτικάντηδων. Των τρισάθλιων αυτών υποκειμένων που έχουν ορκιστεί να μας εξαφανίσουν!

Ας ξέρουν όμως πως η Νύχτα εξαφανίζεται πάντα μπροστά στον επελαύνοντα Ανίκητο Ήλιο !

Δευτέρα, 21 Ιουλίου 2014

Τ.Ο ΧΑΝΙΩΝ: Εξόρμηση και δράσεις συμπαράστασης υπέρ των αδίκως προφυλακισμένων Συναγωνιστών


Εξόρμηση και δράσεις συμπαράστασης υπέρ των αδίκως προφυλακισμένων Συναγωνιστών μας από την χούντα Σαμαρά/Βενιζέλου πραγματοποίησαν Συναγωνιστές της Τ.Ο Χανίων με αναγραφή συνθημάτων και διανομή έντυπου υλικού. ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΣΑΜΑΡΑ-ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Έπαρση της Ελληνικής Σημαίας στο μνημείο του ήρωα συνταγματάρχη Χατζηδάκη από Συναγωνιστές της Τ.Ο Χανίων

Ο προοδευτικός Δήμος Σούδας δεν μπόρεσε να καλύψει το υπέρογκο πόσο των 5 ευρώ για να αγοράσει μια σημαία, τιμώντας έτσι στο ελάχιστο τον δολοφονημένο από τους βάρβαρους Τούρκους στην Κύπρο, συνταγματάρχη Χατζηδάκη.  Κατά τα άλλα λεφτά για αλληλεγγύη στους λαθρομετανάστες υπάρχουν αλλά για αυτούς που τίμησαν την πατρίδα τους στο μέγιστο όχι. Μέσα στο σκότος και την λησμονιά αυτής της προοδευτικής κοινωνίας, πάντα θα υπάρχει μια Χρυσή Αυγή που θα φέρνει φως και θα βροντοφωνάζει ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ.