Δευτέρα, 6 Ιουλίου 2015

Ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής αρνήθηκε τη συμμετοχή του στο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγώνΟ Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής αρνήθηκε τη συμμετοχή του στο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών
Αθήναι 6 Ιουλίου 2015
Κύριε Πρόεδρε,
Ευχαριστώ θερμά για την πρόσκλησή σας στο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών. Δυστυχώς όμως, είμαι υποχρεωμένος να αρνηθώ την τιμητική σας πρόσκληση για λόγους ιδεολογικούς και πολιτικούς.
Η δεδομένη ήδη πρόταση της κυβερνήσεως, η οποία εις το παρελθόν κατετέθη, είναι σαφές ότι ευρίσκεται μακράν των θέσεών μας και αποτελεί ένα νέο μνημόνιο.
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν συμφωνεί με την οποιαδήποτε διαπραγμάτευση, η οποία δεν θέτει σαν προϋπόθεση την μη εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας και αρνείται αυτή να διέπεται από το αγγλικό δίκαιο. Όσο η κυβέρνηση δεν καταγγέλλει με τρόπο ξεκάθαρο τα μνημόνια και την πολιτική τους, δεν επιθυμώ την συμμετοχή μου στο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών.
Ευχαριστώ θερμά
Μετά τιμής
Ν. Γ. Μιχαλολιάκος

Κυριακή, 5 Ιουλίου 2015

Δήλωση Αρχηγού της Χρυσής Αυγής για το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματοςΟ Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος ευρισκόμενος σε κατ΄οίκον περιορισμό δήλωσε για το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος πως η απάντηση του ελληνικού λαού στις προτάσεις των τοκογλύφων δανειστών είναι ένα συντριπτικό ΟΧΙ.
Τόνισε πως η επόμενη μέρα πρέπει να βρει ολόκληρο τον ελληνικό λαό ενωμένο και ότι η Χρυσή Αυγή εκφράζοντας την λαϊκή βούληση θα σταθεί με σθένος απέναντι σε κάθε μνημονιακή συμφωνία.
Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής δήλωσε:
"Ελληνικέ Λαέ,
Η Χρυσή Αυγή χαιρετίζει το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου του 2015. Η απάντηση του Ελληνικού Λαού στην πρόταση των «εταίρων», στην πρόταση Γιουνκέρ, ήταν συντριπτικά «ΟΧΙ».Αυτό το «ΟΧΙ» υποστήριξε με θέρμη το Κίνημά μας και θέλω να ευχαριστήσω όλους τους Βουλευτές, όλα τα Στελέχη, όλους τους Χρυσαυγίτες και τις Χρυσαυγίτισσες, που στάθηκαν σταθερά και υποστήριξαν τη γραμμή αυτή.
Η επόμενη μέρα, όμως, πρέπει να βρει όλους τους Έλληνες ενωμένους. Η 6η Ιουλίου δεν πρέπει να βρεις τους μισούς Έλληνες πατριώτες και τους άλλους μισούς Έλληνες προδότες. Θα πρέπει, επίσης, να τονίσουμε ότι το «ΟΧΙ» της Χρυσής Αυγής στην πρόταση Γιουνκέρ δεν είναι σίγουρα «ΝΑΙ» στην οποιαδήποτε πρόταση και στην οποιαδήποτε συμφωνία θα αποφασίσει η κυβέρνηση. Είμαστε σταθερά κατά του μνημονίου.
Ταλαιπωρήθηκε πολύ ο Ελληνικός Λαός την εβδομάδα που πέρασε, με τις ουρές στα καταστήματα τροφίμων και στις τράπεζες. Αυτό ήταν ένα φαινόμενο απαράδεκτο, για το οποίο υπάρχουν ευθύνες όχι μόνο εκ μέρους της κυβερνήσεως, αλλά και εκ μέρους της Ευρώπης, η οποία εκβιαστικά κινήθηκε προς την κατεύθυνση να αναγκάσει τον Ελληνικό Λαό να πει «ΝΑΙ» στην πρότασή της.
Η Χρυσή Αυγή έπραξε το καθήκον της και απέδειξε ότι είναι ένα Κίνημα Πατριωτικό και Εθνικιστικό, το οποίο είπε ΟΧΙ στην ξενοκρατία. Επιτέλους, να σταματήσει η λασπολογία, η συκοφαντία, ο αποκλεισμός και η πολεμική εναντίον μας.
Η Χρυσή Αυγή είπε το ΟΧΙ στην ξενοκρατία. Είπε το ΟΧΙ σε κάθε μνημόνιο. Και θα πει το ΟΧΙ σε κάθε συμφωνία, η οποία θα διέπεται από το Αγγλικό Δίκαιο και θα εκχωρεί Εθνική Κυριαρχία".

Παρασκευή, 3 Ιουλίου 2015

Υστερικό “ευρωλιγούρι” παραληρεί κατά Χρυσής Αυγής - Απολαυστικό Βίντεο


Σε ένα ρεσιτάλ λασπολογίας, συκοφαντίας και παραληρήματος τα ευρωλιγούρια προσπαθούν να πείσουν τους πολίτες να ψηφίσουν "Ναι" στα Μνημόνια και την υποταγή με το επιχείρημα ότι η Χρυσή Αυγή ψηφίζει ΟΧΙ.
Μάλιστα, η παραληρούσα κυρία στο βήμα των ευρωλιγουριών τόνισε πως η Χρυσή Αυγή του 9% στηρίζει το ΟΧΙ. Τους απαντούμε: Τιμή μας!

ΑΚΟΥ ΞΕΔΟΝΤΙΑΣΜΕΝΗ ΓΡΙΑ ΠΟΡΝΗ ΤΗΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ


(Ένα επικαιροποιημένο κείμενο, απ' τις 20 του Απρίλη του '13)

"Δεν θα συγχωρήσω ποτέ στον Φράνκο, το ότι δεν ένωσε το λαό της Ισπανίας μετά τον εμφύλιο. Διότι, το να βρίσκεται ο μισός πληθυσμός κατηγορούμενος, ενώ μια μειοψηφία πλιατσικολόγων θησαυρίζει με τις ευλογίες του διεφθαρμένου κλήρου, δεν είναι λύση. Αν ήξερα την πραγματικότητα, δεν θα επέτρεπα στην αεροπορία μας να βομβαρδίσει έναν εξαθλιωμένο λαό". 

Μπορεί στους νεώτερους εθνικιστές να μην είναι γνωστό το "ποιόν σου", οι παλαιότεροι όμως σε ξέρουν καλά. Στηριγμένη στην επίπλαστην "εθνικοφροσύνη" που διέστρεψε την αυτονόητη βιωματική προσήλωση κάθε υγιειούς κοινωνίας στις αρχές της πατρίδας, της θρησκείας και της οικογένειας, δημιουργήθηκες ως ένα δογματικό ιδεόσχημα αποκλεισμού κάθε αμφισβήτησης της καθεστηκυίας τάξης πραγμάτων, ως εφεδρεία ενός συστήματος "εθνοκάπηλου", προορισμένη να το υπηρετήσεις πιστά. Ήταν η εποχή της ψυχροπολεμικής τεχνητής πόλωσης που τα αφεντικά της οικουμένης επέβαλαν στην ανθρωπότητα, ως επιστέγασμα κι' εμπέδωση του θριάμβου τους πάνω στις στάχτες του Βερολίνου. Δεν είναι εγχώριο το φαινόμενο. Αλλά στη χώρα μας, ήταν το δράμα ενός εμφύλιου σπαραγμού κι' ό,τι τον ακολούθησε, που σ' άφησε σαν τα υπεσχημένα του πορθητή της πόλης στους πολιορκητές για τριήμερο πλιάτσικο, να πλιατσικολογήσεις στα υλικά και πνευματικά αγαθά τούτης της χώρας, με την πιο χυδαία περιφρόνηση στις αρχές που υποτίθεται πρέσβευες. Ίδια όπως στη δύσμοιρη χώρα της Ιβηρικής. Γι' αυτό και τούτη η εισαγωγική αναφορά στην πολιτική διαθήκη ενός ανθρώπου το γεννέθλιον του οποίου είναι σήμερα. Ήταν ένας περίεργα ανιστόρητος κι' αφιλόσοφος αχταρμάς το θλιβερό σου ιδεολόγημα, το προπαγανδιζόμενο από δημοσιοϋπαλληλικά δασκαλάκια και ηθικολογούντες, ενίοτε δε και πεοθηλάζοντες, εν σχήματι και από άμβωνος οδοστρωτήρες της αληθινής ηθικής. Με χειροκροτητή το χαφιέ, το μαυραγορίτη, τον επελαύνοντα εργολάβο και έμπορο της εθνοκτόνου αστυφιλίας, πάνω στο δάκρυ της προσφυγοποίησης της πιο ζωντανής ικμάδας του έθνους, που 'παιρνε το τρένο για τις φάμπρικες και τα λαγούμια της ξενιτιάς. Και με σύμμαχο αλλοπρόσαλλο, τον εξευτελισμένο "δηλωσία" που ..."μετά βδελυγμίας απεκύρηττε" την ιδεολογία του, εμετικά να ...υπερθεματίζει σ' ό,σα πιο πριν πολεμούσε. Και βάφτισες με θράσσος "παρθενώνες" τους τόπους της εξορίας κι' αφόρισες γίγαντες του νεοελληνικού στοχασμού και βύθισες στην μπόχα του άκαμπτου ψευδοσυντηρητισμού σου γενεές Ελλήνων ολόκληρες. Και διέπραξες την ύψιστη προσβολή να ταυτίσεις την πατρίδα με "το κράτος" και τα σύμβολά του με τις προμετωπίδες των δημοσίων καταστημάτων του κι' απαξίωσες ό,τι καπηλεύτηκες στη συνείδηση των ανθρώπων. Κι' όταν τ' αφεντικά σου, χρειάστηκε ν' αλλάξουν ...τροπάριο, αντικαθιστώντας την "εθνικοφροσύνη" που μέχρι τούδε τα βόλευε, με το καινοφανές ιδεολόγημα του πολυπολιτισμού, σα στιμμένη λεμονόκουπα ξέμεινες να αναπολείς την παλιά σου δόξα. Και δεν το 'βαλες κάτω : Ξεδοντιασμένη γριά πόρνη, νόμισες πως όσοι μέσ' στον ορυμαγδό της παγκοσμιοποίησης αρνούνται ν' απαρνηθούν τη πατρίδα και τη φυλή τους, θα μπορούσαν να γίνουν πελάτες στο ξοφλημένο μπουρδέλο σου. Και ξαμολύθηκες μπας και κατορθώσεις να χωθείς  στις τάξεις των νέων, ελπίζοντας φεύ, πως ο Λαϊκός και Κοινωνικός Εθνικισμός, είναι μια απ' τα ίδια, μια θλιβερή δηλαδή εφεδρεία του καπιταλισμού που πιστά υπηρέτησες. Λάθος κατάλαβες...

ΟΔΥΣΣΕΥΣ  ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ

Τρίτη, 30 Ιουνίου 2015

Κάνουν έξωση στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ - Συντόμως κι απ’ την πολιτική ζωή του τόπου!Κάνουν έξωση στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ - Συντόμως κι απ’ την πολιτική ζωή του τόπου!
Η είδηση είναι σημαντική, αλλά έχει χαθεί μέσα στην ροή των δραματικών εξελίξεων. Αφορά τη ΝΔ και συγκεκριμένα την οικονομική της κατάσταση, η οποία έχει φτάσει σε τέτοιο άθλιο επίπεδο, ώστε να μην μπορεί να εξυπηρετήσει καθόλου τις τακτικές οικονομικές ανάγκες της.
Από την μια μεριά οι υπάλληλοι του κόμματος ετοιμάζονται για κινητοποιήσεις διαμαρτυρίας για την μη καταβολή δεδουλευμένων πέντε μηνών, ενώ από την άλλη, ο ιδιοκτήτης του κτιρίου όπου στεγάζονται τα κεντρικά γραφεία της ΝΔ στην Λεωφόρο Συγγρού, ύστερα από συνεχείς πιέσεις για επιτάχυνση της είσπραξης οφειλόμενων ενοικίων, ετοιμάζεται ήδη να προβεί σε έξωση της ΝΔ από το κτίριο που του ανήκει.
Καταλαβαίνει ο οποιοσδήποτε κάτι τέτοιο τι δυσμενή απήχηση έχει στην δημόσια εικόνα της ΝΔ, αλλά και τι σημαίνει αυτό σε πολιτικό επίπεδο. Θα αποδεικνύει, με τον πιο χειροπιαστό τρόπο, την πολιτική και οικονομική κατάρρευση του απ’ όλες τις απόψεις ξοφλημένου αυτού κόμματος. (Η ηθική του απαξίωση έχει ήδη επέλθει προ πολλού).
Γιώργος Μάστορας

Κυριακή, 28 Ιουνίου 2015

Ομιλία Γεωργίου Επιτήδειου στην Τ.Ο ΧανίωνΟ ευρωβουλευτής της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, Στρατηγός Γεώργιος Επιτήδειος πραγματοποίησε ομιλία στην Τοπική Οργάνωση Χανίων το Σάββατο 27 Ιουνίου. Αναφέρθηκε στην μέχρι σήμερα παρουσία της Χρυσής Αυγής στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, σχολίασε την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα και θέματα γεωπολιτικού και διπλωματικού ενδιαφέροντος. Θυμίζουμε ότι νωρίτερα την ίδια ημέρα πραγματοποίησε συνάντηση με το δήμαρχο και τους αντιδημάρχους Κισσάμου (δείτε εδώ): http://xa-kriti.blogspot.gr/2015/06/blog-post_27.html

Σάββατο, 27 Ιουνίου 2015

Επίσκεψη του ευρωβουλευτή της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Γεωργίου Επιτήδειου στον Δήμο Κισσάμου
Συνάντηση και συζήτηση με τον δήμαρχο και τους αντιδημάρχους Κισσάμου, πραγματοποίησε ο ευρωβουλευτής της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, Στρατηγός Γεώργιος Επιτήδειος ο οποίος βρίσκεται στον Ν. Χανίων όπου πρόκειται να πραγματοποιήσει ομιλία το βράδυ του Σαββάτου στην Τ.Ο Χανίων (Τζανακάκη 40-42). Ο δήμαρχος Κισσάμου Σταθάκης Θεόδωρος ενημέρωσε τον ευρωβουλευτή της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ για τα τοπικά θέματα και παράλληλα συζήτησαν και για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις. 

Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2015

Ομιλίες στην Τ.Ο Ηρακλείου

Η νέα απόπειρα των συστημικών μηχανισμών προπαγάνδας, να διαστρεβλώσουν τις πραγματικές θέσεις της Χρυσής Αυγής για το μνημόνιο και το εθνικό νόμισμα, ήταν το θέμα της ομιλίας του συναγωνιστή Οδυσσέα Πατεράκη, χθες Τετάρτη 24/6, στα γραφεία της Τ.Ο. Ηρακλείου, ενώ ο συναγωνιστής και περιφερειακός σύμβουλος Γιώργης Σπυρόπουλος, πραγματοποίησε ενημέρωση σχετικά με την παρουσία της Ελληνικής Αυγής στο περιφερειακό συμβούλιο Κρήτης.